Logo nieuwestadsblad.nl


Jeroen van Riet nam in 2010 het stokje over van twee generaties Bastiaans. (Foto: D. van der Knaap)
Jeroen van Riet nam in 2010 het stokje over van twee generaties Bastiaans. (Foto: D. van der Knaap)

Bastiaans & Van Riet Accountants 80 jaar

  Zakelijk

Groot feest dinsdag 3 oktober op de BK-laan. Bastiaans & Van Riet Accountants bestond die dag precies tachtig jaar. Dus ging de vlag in top en was er voor het personeel een feestje.

Schiedam - Op 3 oktober 2017 was het precies 80 jaar geleden dat Bastiaans & Van Riet Accountants in Schiedam werd opgericht. Gestart in 1937 door de heer Korving, tussen 1947 en 2010 geleid door twee generaties Bastiaans, is het stokje in 2010 overgenomen door Jeroen van Riet. Daarmee is Bastiaans & Van Riet Accountants een gevestigde naam in Schiedam en omstreken.

Jeroen van Riet heeft zijn visie samengevat in de woorden Deskundig en Dichtbij. "Als accountant staan wij naast de ondernemer en zijn wij in staat om ingewikkelde materie begrijpelijk te maken. Parate kennis en goede communicatieve eigenschappen zijn daarbij speerpunten. Het draait om vertrouwen. Wij werken er hard aan om dat te verdienen en te behouden. Onze klanten spreken hun vertrouwen in ons uit en daar zijn we trots op. Het is een verdienste van het gehele team." Naast ondernemers adviseren en begeleiden de medewerkers van Bastiaans & Van Riet Accountants veel (sociaal) culturele instellingen. De controle op de verantwoording van subsidiegelden speelt hier een prominente rol. In sommige gevallen gebeurt dit ook als bestuurslid. ''Natuurlijk word je dan gevraagd als penningmeester.''

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox