Hermes DVS zag Salland op het niet eens zo hoge totaal van 155 runs all out gaan. Toch lukte het niet om de eerste nederlaag af te wenden.
Hermes DVS zag Salland op het niet eens zo hoge totaal van 155 runs all out gaan. Toch lukte het niet om de eerste nederlaag af te wenden. (Foto: Persgroep/gsv)

Hermes DVS in de min tegen Salland

  Sport

Schiedam - Nota bene tegen Salland, dat in de voorgaande vijf wedstrijden slechts éénmaal won, leed het op terugkeer naar de topklasse azende Hermes DVS de eerste nederlaag.

De Deventenaren kwamen, ondanks wat imponerende zessen en vieren, niet verder dan 155. Toch bleek Hermes niet in staat om dat te passeren en ging bij 149 all out. Zondag revancheerde het zich in de inhaalbeurt tegen de reserves van Punjab. De Rotterdammers bereikten 120 all out. Dat bleek een peulenschil: Hermes haalde de winnende 121 voor een verlies van 5 wickets.

Excelsior'20

Excelsior'20 bezorgde zijn aanhang tegen HCC niet opnieuw koude rillingen. De landskampioen, waar Lorenzo Ingram met 109 weer een ruime century scoorde, vulde de 50 overs met 209 runs en liet 'De Groote Haagsche' in de 47e over met het bescheiden totaal van 122 all out gaan.

Meer berichten