Foto: SISchiedam

Drie bronzen teams Sportinstituut Schiedam

  Sport

Schiedam - Drie teams van Sportinstituut Schiedam kwamen zondag in actie bij de Zuid-Hollandse jeugdteamcompetitie judo. Alle drie de teams wonnen brons in de Hoofdklasse.

Meisjes -12 jaar

Het meisjesteam -12 jaar, bestaande uit Iben Olsen, Devilin Boumans, Jana Bergman, Marie-Lynn Luesken en Aimee de Bloeme, verloor van Mahorokan en Haaglanden. Vervolgens herstelden ze zich goed door overwinningen op Lu Gia jen en Yotosama, waarmee de derde plaats binnen was.

Jongens -12 jaar

Het jongensteam -12 jaar, met Celil Uyar, Sebastian Olsen, Brandon Jansen, Noah Lussenburg, Mohammed Ameziane, Ty-Jay van de Water en Giovanni Florencia, volgde hetzelfde scenario. Er werd verloren van Mahorokan en Haaglanden. Vervolgens werden Judoclub Nobel en Lu Gia Jen verslagen. Hiermee pakten ze ook de derde plaats.

Jongens -15 jaar

Het jongensteam -15 jaar bestond uit Dylan Jansen, Justin Droppert, Mads-Emil Olsen, Aron Lussenburg en Mick van den Bos. De Hoofdklasse bestond uit vier teams, waarvan één team zich na één wedstrijd besloot terug te trekken. De wedstrijden tegen Mahorokan en Haaglanden wisten de judoka’s van Sportinstituut Schiedam niet in winst om te zetten. Hierdoor eindigden ook zij op de derde plaats.

(Ingezonden: Arthur den Hamer)

Meer berichten