Logo nieuwestadsblad.nl


Vertrekkend sportwethouder Nathalie Gouweleeuw en Patrick Gunneweg van toernooi-sponsor DuoCar verrichtten de loting en zorgden voor een boeiende indeling.
Vertrekkend sportwethouder Nathalie Gouweleeuw en Patrick Gunneweg van toernooi-sponsor DuoCar verrichtten de loting en zorgden voor een boeiende indeling. (Foto: Gerard Verver)

Schiedamse titelstrijd met boeiende indeling

  Sport

Schiedam - Bij de loting voor de vierde editie van het Schiedams voetbal kampioenschap, in de rust van de SuperCup-wedstrijd tussen Deltasport en SVV/zo, kreeg poule A meteen de kwalificatie 'Poule des doods' mee.

Toch heeft ook poule B die uitstraling. Daarin kwamen naast het favoriete KethelSpaland/za ook Hermes DVS, HBSS en PPSC terecht. Ploegen dus, die in staat zijn voor een verrassing te zorgen.

Poule A

SVV/zo en Excelsior'20 nemen in poule A een voorschot op de volgende competitie, waarin ze ongetwijfeld ook elkaars tegenstander zijn. KethelSpaland/zo en SVV/za maken het kwartet in deze poule compleet.

9 juni

De toernooidag is op zaterdag 9 juni op het kunstgras van HBSS, waar dan ongetwijfeld al de contouren van het nieuwe clubgebouw, waarvoor vorige week het heien begon, zichtbaar zijn. Om de finalisten aan te wijzen spelen de poulenummers één in kruisfinales tegen de nummers twee.

Jeugdelftallen

Een dag later strijden de jeugdelftallen van de Schiedamse verenigingen om de hoogste plaatselijke eer.

Meer berichten
Shopbox