Logo nieuwestadsblad.nl


De weinige keren, dat SVV/za de zestien van Victoria'04/za haalde greep de Vlaardingse doelman Bob Kloppenburg resoluut in. (Foto: Arie Noordhoek)
De weinige keren, dat SVV/za de zestien van Victoria'04/za haalde greep de Vlaardingse doelman Bob Kloppenburg resoluut in. (Foto: Arie Noordhoek) (Foto: Gerard Verver)

SVV/za krijgt na 1-6 met 8-0 weer een pak slaag

  Sport

SCHIEDAM – Marvin Janssen zuchtte diep en begon aan de reeks oorzaken, die tegen Victoria'04/za voor 8-0 verlies van SVV/za zorgden. "Ik heb een groep van 19 spelers, waarvan vier geblesseerd zijn. Dan missen we in de beginfase zeker driehonderd procent kansen, krijgt er ééntje rood en kan ik geen vervanger brengen voor een geblesseerde speler, omdat ik de wissels al gebruikt heb. Eindigen we met negen man." Het bezorgt SVV in 4E de rode lantaarn.

HBSS, na 2-4 winst bij Bolnes, en KethelSpaland, dat Lekkerland met 3-0 klopte, zijn in 3C met Dilettant en VVOR de koplopers. Hermes DVS en VFC/za zorgden voor een spannende pot voetbal, die pas in de slotfase zijn ontknoping kreeg. De Vlaardingers leken aanvankelijk dankzij een 0-2 voorsprong soepel op een overwinning af te stevenen. Hermes DVS knokte zich terug naar 2-2. Daarna werd via 2-3 de 3-3 bereikt. PPSC kreeg bij AGEGGK weer veel doelpunten tegen, maar kwam geen moment in gevaar. Pas bij 0-4 schrok de thuisclub wakker en deed iets terug: 3-5. Excelsior'20 zette de zegereeks voort. Het klopte VFC met 1-2. Volgens de Vlaardingers ontstond de openingstreffer door een defensieve misser en werd de strafschop, die voor het tweede Schiedams doelpunt zorgde, te makkelijk gegeven. KethelSpaland/zo bezorgde de jarige trainer Ruud Spierings met 2-0 winst op Victoria'04 een passend geschenk. SVV/zo leefde zich scorend uit bij SEP en won met 1-6.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox