Karin Moerman

Miss Beauty of Zuid-Holland haalt flessen op

  Human Interest

Schiedam - De Schiedamse Mara van Collenburg (20), finaliste van de wedstrijd Miss Beauty of Zuid-Holland en oud-leerlinge van de St. Jozefmavo is een actie gestart voor de Stichting Haarwensen.

Aan alle leerlingen en leraren op de St. Jozefmavo, de school waar zij jarenlang leerling was, heeft ze gevraagd om hun lege flessen in te leveren. Het opgehaalde statiegeld zal worden gedoneerd aan Stichting Haarwensen, een stichting die zich inzet voor kinderen die door ziekte hun haar kwijt zijn.

Mara is vrijdag 10 februari de klassen langsgegaan om uitleg te geven over de actie. Het is de bedoeling dat de leerlingen en leraren hun lege flessen inleveren op school. Dit kan van maandag 13 tot en met 17 februari om 08:30 uur bij de ingang van de school tegenover de rode balie.

Wat Mara aanspreekt aan de verkiezing Miss Beauty of Zuid-Holland is dat je niet perse hoeft te voldoen aan de normen die gesteld worden aan een topmodel. ''Schoonheid zit juist van binnen.'' En dat motiveert Mara om mee te doen.

Woont u in de buurt en wilt u ook graag meewerken aan deze actie? Dan kunt in de zelfde week u uw flessen inleveren bij de ingang van de Sint-Jozefmavo.

Meer berichten