Showponies is totaal entertainment van het hoogste niveau.
Showponies is totaal entertainment van het hoogste niveau. (Foto: Mark Engelen)

Een revue over showbizz, roem én hysterische fans

  Cultuur

Schiedam - In De Alex Klaasen Revue - Showponies, een moderne revue over onder meer privacy en de tol van roem, kan Alex Klaasen alle kunsten kwijt die hij beheerst.

Alex Klaasen: "Ik doe musical, toneel, cabaret, sketch-programma's op televisie. Wat het ook is, ik mis altijd iets. Als ik in een musical sta, ontbreekt de serieuze kant van toneel. Heb ik een rol in een toneelstuk, wil ik zingen." Nu gaat hij een jaar lang een voorstelling spelen waarin hij alles heeft samengebracht. "In Showponies mis ik niets. Dat wil ik al heel lang."

Feelgood-revue

Showponies is een feelgood-revue over showbizz, roem én hysterische fans. De Alex Klaasen Revue gaat over lekker extraverte mensen die houden van glitter, verkleden en dansen. Alex is een showpony. Altijd strak in de vlechten, glad gekamd en de hoeven gelakt. More is more.

Tragikomische kant

Alex Klaasen brengt samen met collega-knollen Freek Bartels, Daniel Cornelissen, Jip Smit en anderen een avond vol humor, oude en nieuwe typetjes en natuurlijk veel liedjes en dans. De musicalster, toneelacteur, cabaretier en tv-bekendheid zoekt in Showponies ook iets meer de tragikomische kant. "Dat het publiek niet meer bijkomt van het lachen en ineens denkt: O shit, het is ook wel heel pijnlijk."

Meer informatie

De Alex Klaasen Revue - Showponies is donderdag 1 maart 2018 vanaf 20.15 uur te zien in Theater aan de Schie. Entree 35,00 euro. Meer informatie: www.theateraandeschie.nl.

Meer berichten

Shopbox