Logo nieuwestadsblad.nl


Coen en Sander komen naar Schiedam

  Cultuur

Schiedam - Helaas heeft Gijs Staverman zich af moeten melden voor de Disco & Dance Night in Schiedam, maar gelukkig is het Crevor Events gelukt om Coen en Sander te strikken voor een optreden tijdens de Disco & Dance Night op 8 december. Vorig jaar was Gerard Ekdom de DJ van Disco & Dancenight. Het populaire feest wordt dus ook in 2017 weer georganiseerd in de december-feestmaand. Dat is goed nieuws voor alle danslustige Schiedammers.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maken hun Coen en Sander-show bij Radio 538. Van september 2006 tot en met mei 2015 werd het programma uitgezonden op NPO 3FM voor de publieke omroeporganisatie BNN.

8 december kun je weer lekker dansen en je vrienden te ontmoeten. Eigenlijk net als vroeger! 'Na een stijf uitverkochte Disco & Dance Night in 2016 gaan ze er weer knalfeest van maken. ''Een bijzonder locatie, de beste DJ'S en natuurlijk jullie als bezoeker'', aldus organisator John van Oudenaarde.

De locatie is De Grote of Sint Janskerk in het centrum van Schiedam. De kaarten kosten 15 euro en zijn weer verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen en online.

Dresscode Color of Red

Meer informatie. www.crevorevents.nl

Crevor Events maakt het erg gezellig tot aan het einde van het jaar in het centrum van Schiedam

20 oktober 2017 Oktoberfest Schiedam www.oktoberfestschiedam.com

10 november 2017 Schiedam Covert http://www.crevorevents.nl/SchiedamCovert/

08 december 2017 Disco & Dance Night www.discodancenight.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox