Logo nieuwestadsblad.nl


Nieuwe website

  Column

Met blijdschap geef ik u kennis van de geboorte van onze spiksplinternieuwe website. Senioren zijn in deze tijd mondig op internet en sociaal media en daarom konden wij natuurlijk ook niet achterblijven met een Facebookpagina. Ook deze is vorige week 'in de lucht gegaan' en op Facebook hebben wij al diverse vrienden mogen noteren. Wilt u ook vriend worden van Soos Blauwhuis ? Meld u aan op Facebook en u krijgt de laatste nieuwtjes te lezen.

Zelf vind ik sociaal
media geweldig!

Ik kan overal mijn nieuwsgierigheid voeden en soms gaat er een wereld voor mij open als ik zie wat sommige mensen 'posten' op internet. Hou er rekening mee dat wat u in bijvoorbeeld een boze bui post er niet afgehaald kan worden. Wij willen het in ieder geval netjes voor iedereen houden.

Onze website is helemaal gemaakt door Hanke Clausen, hij ziet er geweldig uit en ook daar kunt u de laatste nieuwtjes lezen. Een website maken, nou ik doe het haar niet na hoor. U kunt ons vinden op http://societeit-blauwhuis.webnode.nl

Volgende week bestaan wij één jaar en het lijkt als de dag van gisteren. Maar ik geef het u te doen: In één jaar tijd hebben wij een geheel nieuwe seniorenvereniging op de kaart gezet.

Het heeft ons echt bloed, zweet en menige traan gekost om ons ledenbestand up to date te krijgen, maar gelukkig hebben de meeste van onze ANBO-leden ervoor gekozen om ons te steunen en bij ons lid te worden. Want zegt u nu zelf, waar krijg je zoveel vrijwilligers op de been om voor u belangeloos activiteiten zoals klaverjassen, gymmen, creatief, bingo, biljarten en zwemmen te organiseren? Filatelisten, het serviceteam en niet te vergeten ons belastingteam staan altijd klaar, dat is in mijn opinie toch een unicum. Denkt u nu, daar wil ik best lid van worden? Het is bekend: voor een lidmaatschap mag u mij altijd bellen op nummer 06 22724227 of stuur uw gegevens door naar mijn emailadres jokeballijns@hotmail.com. Niet geïnteresseerd in onze activiteiten, dat kan! Maar ons geldelijk steunen is natuurlijk ook geweldig.
Tot volgende week!

1 reactie
Meer berichten