Foto:
VIDEO

Zomeractiviteiten van start!

Schiedam - Woensdagmiddag was er de start van sportieve zomeractiviteiten op sportpark Harga. Gezondheidscentrum Harga organiseert samen met Lekker Bezig Schiedam een gezellige dag met diverse activiteiten. JW TV nam een kijkje. Hieronder een filmpje met een impressie van een leuke, sportieve dag!


Lekker Bezig vult op woensdagmiddag en vrijdagochtend drie uur in en richt zich dan vooral op jongeren van 6 tot en met 12 jaar. Trouwens niet alleen met sportvarianten als thai boksen, free running, handbal en basketbal, maar ook met recreatief vermaak als een zeepbaan, waterpistolen gevecht, armbandjes maken en House of E-sports. Bovendien komen nogal wat sportclubs, zoals Hockey Combinatie Schiedam, langs voor een clinic.

Tekst loopt verder onder de video

Ook ouders, die niet passief aan de kant willen blijven en net als hun kroost bezig willen zijn, kunnen aansluiten. Alle informatie over de activiteiten tussen eind juli en eind augustus zijn te vinden op www.lekkerbezigschiedam.nl/nieuws/zomeractiviteiten/. Daar staat ook het aanmeldingsformulier. Nergens geldt een maximum. Niet aan het aantal deelnames noch aan de leeftijd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden