Jeu de Boules banen
Jeu de Boules banen (Foto: wim meijboom)

Buiten activiteiten voor Ouderen bij PPSC weer van start

Schiedam - Dit bericht is ingezonden via nieuwestadsblad.nl. Iedere Schiedammer kan daar een bericht met foto insturen!


Door de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk buitenactiviteiten bij PPSC op te starten.

Voor de wandelvoetballers zijn een leuk aantal 1,5 meter afstand oefeningen ontwikkeld. Zij zijn op de woensdagavond weer met een groep gestart. Het “Bakkie Doen bij PPSC” kan nu alleen buiten, omdat de kantines voorlopig nog dicht blijven. Maar degenen die behoefte hebben aan beweging kunnen op de donderdagmiddag weer terecht voor Jeu de Boules en is er wekelijks onder deskundige leiding buiten bewegen op muziek.

Nieuwe aanmeldingen zijn mogelijk via de telefoonnummers die bij de onderstaande activiteiten vermeld staan.

De wekelijkse agenda is:

Woensdagavond

19.15 - 20.30 uur Wandelvoetballers oefenen op het kunstgrasveld. Er worden Beweeg- en Balansoefeningen gedaan en een alternatief spelvorm met de bal.

Vóóraf aanmelden bij Peter Bax 06 24791747

Donderdagmiddag

a. 13.30 - 15.00 uur Jeu de Boules.. Hek open 13.20 uur. Er zijn voor Jeu de Boules specifieke coronamaatregelen opgesteld. Deze worden vooraf uitgereikt en besproken.

Vóóraf melden bij Sylvia Jagt 06 28541265

b. 13.30 - 15.00 uur Als er belangstelling is gaat Coen Winkelman met belangstellenden een golfballetje slaan op het kunstgrasveld en als de wind het toelaat staat er een tafeltennistafel op het terras.

Vóóraf melden bij Wim Meijboom 06 22937078

c. 15.00 - 15.45 uur Bewegen op Muziek. Wordt weer fit onder leiding van de beweegcoach Corne. Een gevarieerd beweegaanbod. Deze activiteit gaat wekelijks op dezelfde tijd plaatsvinden.

Vóóraf melden bij Wim Meijboom 06 22937078        

Uiteraard is het van belang dat de coronaregels toegepast worden. De activiteiten kunnen alléén plaatsvinden als een ieder zich aan de regels houdt. Het toegangshek wordt 10 minuten voor de aanvangstijd geopend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden