PPSC (Pro Patria Stormvogels Combinatie) huldigde tijdens de nieuwjaarsreceptie, die tevens de start vormde van het eeuwfeest, tientallen jubilarissen. (Foto: PR)
PPSC (Pro Patria Stormvogels Combinatie) huldigde tijdens de nieuwjaarsreceptie, die tevens de start vormde van het eeuwfeest, tientallen jubilarissen. (Foto: PR) (Foto: )

Viering eeuwfeest begint met PPSC-mars

SCHIEDAM – PPSC's muzikanten Carel en Cees van Hartingsveldt en Coen Winkelman mochten met het door de aanwezigen uit volle borst meegezongen clublied de nieuwjaarsreceptie afsluiten. En openden daarmee meteen ook het jubileumjaar.


Pro Patria (uit 1920) Stormvogels (uit 1926) Combinatie viert het eeuwfeest en nam er tijdens een drukbezochte bijeenkomst alvast een voorschot op. Het huldigde 87 leden, die langdurig lid waren en benoemde er 8 tot lid van verdienste. Ook werd de activiteitenkalender gepresenteerd en werd duidelijk, dat de Stuurgroep 100-jarig-Bestaan niet heeft stilgezeten. Het grote jubileumfeest is donderdag 11 juni.

Daaraan voorafgaand toernooien (klaverjas, jeu de boules en tafeltennis met Britt Eerland), is er 30 april (de oprichtingsdatum) wandelen en een feest. Het jaarlijkse 'Verloren Talenten'-toernooi is donderdag 4 juni en wordt gekoppeld aan een reünie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden