Familiemusical Brandweerman Sam Live! in Theater aan de Schie

Met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman SamTM op donderdag 2 januari naar de Theater aan de Schie in Schiedam.

Schiedam - Na het megasucces van 'Sam redt het Circus' beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in 'Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur'.

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur.

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

Donderdag 2 januari om 15.00 uur, bij Theater aan de Schie, Stadserf 1. Kaartprijs € 20,00 exclusief reserveringskosten. Reserveringen www.theateraandeschie.nl of telefonisch via (010) 2 462 555. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BrandweermanSam.

Noot voor de redactie:

Promofoto's Brandweerman Sam Live! en scènefoto's 2019-2020 (fotograaf: Levin den Boer): https://we.tl/t-CKyVe71cO5

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & PR van Van Hoorne Entertainment:

Noël de Ruijter Noel@VanHoorne.com

Van Hoorne Entertainment

Polderweg Oost 5

2973 AN Molenaarsgraaf

T.: +31 (0) 184 417 066

Website: www.VanHoorne.com

Facebookpagina: Van Hoorne Entertainment

Twitter: @VanHoorne

Over Van Hoorne Entertainment:

Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment. Met zo'n 70 medewerkers creëert het bedrijf bijzondere en unieke belevenissen voor haar bezoekers, zowel klein als groot. Inmiddels produceerde Van Hoorne Entertainment al meer dan 50 familiemusicals waaronder Hans & Grietje De Musical, Sneeuwwitje De Musical, Rapunzel De Musical, Woezel & Pip, Brandweerman Sam en Thomas de Stoomlocomotief. Ook heeft het bedrijf diverse televisieproducties lopen bij RTL Telekids zoals Fien & Teun, Jul & Julia en Zoë & Silos. Daarbij verzorgt Van Hoorne Entertainment familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- en attractieparken. Tot slot opende het bedrijf op 28 maart 2018 Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!

Met vriendelijke groet,
Van Hoorne Entertainment

Noël de Ruijter

Van Hoorne Entertainment B.V.

Polderweg Oost 5
2973 AN Molenaarsgraaf

Tel.: (0184) 417 066

Bekijk onze bedrijfsfilm

Watch our showreel

www.VanHoorneEntertainment.nl

Volg Van Hoorne Entertainment via:

Avonturenboerderij Molenwaard is gekozen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden