Frankelandgroep in top 10 verpleeghuizen

Vanochtend heeft de Patiëntenfederatie Nederland de top tien best gewaardeerde verpleeghuizen van 2019 bekendgemaakt en de Frankelandgroep maakt daar onderdeel van uit!

Schiedam - De top 10 is zonder rangschikking gepubliceerd, maar we blijken van die top 10 de hoogste waardering – gemiddeld een 9,2 – te ontvangen op ZorgkaartNederland.

"We kunnen dus met blijdschap en trots concluderen dat onze verpleeghuisbewoners en hun mantelzorgers ons als beste verpleeghuis van Nederland beoordelen!"

Alle verpleeghuizen die dit jaar minimaal dertig waarderingen behaalden op ZorgkaartNederland zijn beoordeeld. Iedereen die een verpleeghuis waardeert op ZorgkaartNederland moet zes vragen beantwoorden en aangeven of hij/zij het verpleeghuis aanbeveelt.

Aan de hand van de waarderingen is uitgerekend wie er over 2019 het best gewaardeerd werden door hun verpleeghuisbewoners en hun mantelzorgers. Het afgelopen jaar kregen we als Frankelandgroep in totaal 218 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 9,2. Door 98% van deze mensen worden we aanbevolen.

"Een pluim voor onze medewerkers en vrijwilligers die echt elke dag het verschil maken! En een kers op onze '2019-taart', want eerder dit jaar werden we door Effectory/Intermediair uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland en ontvingen we zeven PREZO gouden keurmerken voor de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden