Agenda van de activiteiten in Schiedam


Maandelijks terugkerende gratis stoelyogales met live muziek van professionele muzikanten in de foyer van het theater door Yogastudio Yoia.
Maandelijks terugkerende gratis stoelyogales met live muziek van professionele muzikanten in de foyer van het theater door Yogastudio Yoia. (Foto: )

Agenda van de activiteiten in Schiedam

Donderdag
5 december

18.30 Meeleesclub Volwassenen die beter willen leren lezen en spreken in het Nederlands kunnen meedoen aan een Meeleesclub op donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Wekelijks wordt er in een kleine groep voorgelezen door een taalvrijwilliger en de deelnemers lezen mee of lezen om de beurt een stukje voor. Er wordt gelezen uit romans voor volwassenen of een krant in eenvoudig Nederlands. Meedoen is gratis. Aanmelden voor een Meeleesclub kan in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam.
Bibliotheek De Korenbeurs, Lange Haven 145, Schiedam

Vrijdag
6 december

16.30 Opening expositie schilderijen/ mandala's gemaakt tijdens de workshops van stichting Meredia.
Inloophuis De Wissel, Broersveld 123b, Schiedam

Zaterdag
7 december

13.00 Verhaal van Schiedam Elke eerste zaterdag van de Maand bij de Historische Vereniging Schiedam een Verhaal over het verleden. Kijk op de website voor actuele informatie.
Historische Vereniging Schiedam, Hoogstraat 74A, Schiedam

geschiedenisvanschiedam.nl

Zondag
8 december

14.00 Muziek in de wijk Muziek in de wijk met al weer de laatste show van dit jaar.
Hof in Zuid, Nieuwe Maasstraat 68d, Schiedam

14.00 Evangelische Kerkdienst Kerkdienst voor het hele gezin. Spreker: Erno Nikkels. Crèche 0-4 jaar en Kindernevendiensten van 5-12 jaar.
De Ark, Hargplein, Schiedam

Dinsdag
10 december

19.45 Qi Gong & Tai Chi Tao Een milde, heel meditatieve vorm van bewegen, waarin je leert om te ontspannen en stress los te laten.
Lukay, Kerklaan 7, Schiedam

Woensdag
11 december

10.00 Kerststukjes maken Ontmoet elkaar bij een gratis kopje koffie/thee. Van 10.00 tot 12.00 uur is iedereen welkom om gezellig kerststukjes te komen maken.
Hof in Zuid, Nieuwe Maasstraat 68d, Schiedam

10.00 Open Huis Ontmoet elkaar bij een gratis kopje koffie/thee. Vandaag staat creatief met vilt op het programma, dus kom meedoen.
Hof in Zuid, Nieuwe Maasstraat 68d, Schiedam

10.00 Gratis Stoelyogalessen met live muziek Maandelijks terugkerende gratis stoelyogales met live muziek van professionele muzikanten in de foyer van het theater door Yogastudio Yoia.
Theater aan de Schie, Stadserf 1, Schiedam

13.30 Bakkie doen bij PPSC U bent welkom voor een bakkie, praatje Elkaar ontmoeten en gezelligheid staan centraal, meedoen aan activiteiten mag. Toegang is gratis.
PPSC sportpark Thurlede, Parkweg 419, Schiedam

18.00 Winterwandeling Groenoord Op 11 december organiseert Mooi Werk weer een gezellige sprookjesachtige winterwandeling voor wijkbewoners door Groenoord! Loop u ook mee?
Harg-Spaland (onderdeel van de Frankelandgroep), Willem Andriessenlaan 2, Schiedam

Ook een activiteit vermelden in de Agenda? Publiceer het direct online via de website. De redactie plaatst online agendaberichten door naar de krant.

nieuwestadsblad.nl/activiteit

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden