Meriam Bruggink en Martino Burger zingen duetten in De Herinnering.
Meriam Bruggink en Martino Burger zingen duetten in De Herinnering. (Foto: )

Martino Burger met Meriam Bruggink het podium op!

SCHIEDAM – Martino Burger is de gezellige kastelein-steward, die met zijn debuutsingle 'Het is over' meteen bekendheid kreeg. Meriam Bruggink is een vrolijke zangeres uit de Achterhoek, die al wat langer een bekende is in de muziekwereld. Tweemaal MB dus. Samen hebben zij besloten om buiten hun solocarrière als gelegenheidsduo 2MB optredens te verzorgen. Zaterdag is het duo te horen in Café De Herinnering.


(Door Kor Kegel en Brigit van den Heuvel)
Ze hebben nu hun eerste cd uitgebracht onder de titel 'Baby don't go', ook de titel van het Engelse duet dat ze samen zingen. Er staan drie bonusnummers op, waaronder een Nederlands duet, 'Omdat we samen staan'. Zaterdag wordt de cd ten gehore gebracht in café De Herinnering aan de Korte Dam 2. Voor Martino een 'thuiswedstrijd', want het café is van hem en zijn man Joop Damen. Iedereen is welkom.

Via TV Oranje kwamen Martino en Meriam elkaar al regelmatig tegen in de Verzoekparade. Daar kan het luisterend publiek nummers aanvragen. Het kon dus niet uitblijven dat Martino en Meriam elkaar in real life zouden ontmoeten. Uit een groeiende vriendschap is samenwerking ontstaan. Martino Burger zingt buiten zijn eigen nummers ook graag liedjes van Benny Neyman en Rob de Nijs. Meriam Bruggink zingt buiten haar eigen repertoire graag liedjes van Marianne Weber, Corry Konings en Rita Hovink. Aanvang is zaterdag om 20.00 uur.

 

Meer berichten