Verrassende ontmoetingen tijdens Winterwandeling in Groenoord

Schiedam - Om de donkere dagen op te luisteren organiseren de cultuurscouts van Mooi Werk een gezellige Winterwandeling door de wijk Groenoord. Wijkbewoners zijn van harte welkom om op 11 december mee te wandelen. Ontmoet nieuwe buren, doe mee met leuke activiteiten en ontdek de verhalen van Schiedammers achter de voordeur. Deelname is gratis en inclusief warme versnaperingen.


Op woensdag 11 december staat een nieuwe Winterwandeling door Groenoord op het programma. Een sfeervolle tocht door het donker voor alle bewoners van Groenoord. Van jong tot oud, iedereen kan meedoen.  Ga op pad met een gids en ontdek de sprookjesachtige wereld van De Notenkraker van Tsjaikovski. Luister naar het verhaal, geniet van de muziek, de warme chocolademelk of glühwein en ga naar huis met een Notenkraker voor in de kerstboom.

Laat je verrassen en wandel mee! We verzamelen op 11 december om 18:00 uur bij Harg Spaland, medeorganisator van dit evenement en vertrekken vanaf daar in groepjes langs verschillende locaties in de buurt. Het adres is Willem Andriessenlaan 2 in Groenoord. Deelname is gratis inclusief versnapering. Voor vragen kun je terecht bij cultuurscout Caty Palmen via caty@stichtingmooiwerk.nl of 010 - 2734780.

Voor meer informatie kun je ook kijken op www.stichtingmooiwerk.nl.

Meer berichten