(Foto: Annemieke van der Togt)
(Foto: Annemieke van der Togt) (Foto: Annemieke van der Togt)

Spookverhalen in Theater aan de Schie

Schiedam - Zaterdag 30 november is er in Theater aan de Schie de voorstelling Ghost Stories. Een voorstelling over Dr. Kuiper (André Dongelmans), een professor in parapsychologie. Hij geeft een lezing over spookverhalen. Drie verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven. Hebben die onverklaarbare verhalen íets met elkaar te maken?  

Dr. Kuiper, een professor in parapsychologie, geeft een lezing over spookverhalen. Drie van de door hem verzamelde verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven: dat van een nachtwaker, een jonge bestuurder en een zakenman die zijn eerste kind verwacht. Hebben die drie onverklaarbare ervaringen íets met elkaar te maken? Als je denkt dat je alles hebt gezien, komt de West End hit Ghost Stories naar Schiedam. Een achtbaan van spanning en huiveringwekkende momenten die wereldwijd al door ruim 500.000 bezoekers werd gezien.

Waarschuwing: Bevat momenten van extreme spanning.

Spel: André Dongelmans (bekend van De Luizenmoeder), Laus Steenbeeke | Script: Andy Nyman en Jeremy Dyson | Vertaling: Allard Blom | Regie: Joep Onderdelinden

Zaterdag 30 november, 20.15 uur, theateraandeschie.nl 

Meer berichten