de mooie entourage in de Grote Kerk.
de mooie entourage in de Grote Kerk.

Reserveer nu alvast je plekje voor het Kerstdiner voor de Voedselbank

Schiedam - Dit bericht is ingezonden op www.nieuwestadsblad.nl. Iedere Schiedammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen! De voorbereidingen voor het kerstdiner voor de Voedselbank zijn al in volle gang. En potentiële sponsors kunnen alvast een plekje reserveren!


Het kerstdiner voor de cliënten van de Voedselbank Schiedam, dat gehouden wordt in de Grote- of Sint Jans Kerk was ook vorig jaar een groot succes. Dit werd mede mogelijk gemaakt door alle mensen die gedoneerd hebben.

Vrijwilligers van de Stichting Voedselbank Schiedam en van het Wijkcentrum Dreesplein (DOCK) zijn daarom al weer hard aan het werk om het kerstdiner in 2019 voor te bereiden.
Om het kerstdiner, dat dit jaar wordt gehouden op dinsdag 17 december, financieel rond te krijgen bieden wij ook dit jaar couvert ter adoptie aan. Wanneer u een couvert adopteert, betekent dit dat u 1 persoon een onvergetelijke avond bezorgt.

Wilt u als betrokken Schiedams bedrijf, organisatie of particulier weer meedoen aan deze unieke actie dan kunt u contact opnemen met:
Hanneke Guijt e-mail: kerstdiner@voedselbankschiedam.nl of tel. 0655777806
Men kan het bedrag = het aantal couverts dat u wilt adopteren x € 25,00 ook direct overmaken op
Bankrekeningnr. IBAN NL16INGB0006508238 van Stichting Voedselbank Schiedam o.v.v. Kerstdiner 2019.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden