Henny van Leeuwen, Port Angeles 2019
Henny van Leeuwen, Port Angeles 2019

Atelier Henny van Leeuwen geopend

Schiedam - Dit bericht is ingezonden op www.nieuwestadsblad.nl. Iedere Schiedammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!


Tijdens het Landelijk Atelierweekend op 16 en 17 november is het atelier van Henny van Leeuwen geopend. Henny van Leeuwen is een internationaal werkend beeldend kunstenaar, bekend van zijn aquarellen. Zijn atelier in de Zalmstraat 27 in Schiedam is op zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur geopend. Beide dagen is er om 15.00 uur een korte demonstratie aquarelleren. Honderden beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor belangstellenden een uniek kijkje achter de schermen krijgen bij het creëren van kunstwerken. Toegang is gratis. Meer informatie www.hennyvanleeuwen.nl

Bijzondere roadtrip in waterverf

Het atelier van Henny van Leeuwen rijdt op dit moment over Highway 101 in de Verenigde Staten van Amerika. Highway 101 is de verbindingsweg van Port Angeles op de grens met Canada, naar Los Angeles en dan weer verder richting Mexico. Hij maakt een roadtrip langs de kust van de Stille Oceaan en schildert iedere dag een aquarel.

Vanaf zondag 1 september 2019 publiceert hij de aquarellen op www.hennyvanleeuwen.nl. U kunt digitaal met hem meereizen tijdens dit avontuur van verbeelding. Iedere ochtend rond acht uur een nieuw aquarel uit de serie HYW 101, samen met een korte beschrijving vanaf de route. Tijdens het atelierweekend van 16 en 17 november 2019 zijn aquarellen uit deze serie te zien in zijn atelier in Schiedam. De kunstenaar is aanwezig.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden