Beeldend kunstenaar Ankie Manders in haar atelier Burgemeester Honnerlage Gretelaan 53-61. (Foto: Marius Schinkel)
Beeldend kunstenaar Ankie Manders in haar atelier Burgemeester Honnerlage Gretelaan 53-61. (Foto: Marius Schinkel) (Foto: Marius Schinkel)

Atelierweekend: Sale bij kunstenaar Ankie

Schiedam - Beeldend Kunstenaar Ankie Manders houdt open atelier en SALE tijdens het Landelijk Atelierweekend van 16-17 november 2019. Het atelier aan Burgemeester Honnerlage Gretelaan 53-61, Schiedam is open van 11.00 tot 17.00 uur.


(Door Kathy Huitema)

Ankie Manders: 'Vanwege de ophanden zijnde verhuizing van het atelier is het Landelijke Atelierweekend is een mooie gelegenheid om mijn schilderijen, keramiek en sieraden in de Sale aan te bieden. Ik nodig iedereen uit een kijkje te komen nemen in mijn atelier nu het nog kan. Ik daag ook de bezoekers uit een selfie van zichzelf te schetsen. Het daarvoor benodigde materiaal staat gratis uitnodigend klaar voor de levensgrote spiegel in het atelier.' Tijdens het Landelijk Atelierweekend zijn in het atelier van Ankie Manders ook de vilten creaties van Ria van Hoeven te bezichtigen. Interesse in de kunst en Sale van Ankie Manders? Volg dan de borden naar de open deur in de Jan van Zurphenstraat in Schiedam.

Meer berichten