S'DAM presenteert 'High Quality Jenever tasting set'

Schiedam - Gall & Gall heeft in samenwerking met Schiedamse distilleerders Bobby's, De Koninklijke de Kuyper Distilleerderij, Onder de Boompjes, Herman Jansen, Nolet Distillery en Stichting Promotie Schiedam een S'DAM quality jenever tasting set gelanceerd. De Jenever proeverij van 5 tubes in een stijlvolle cadeaubox is rond de kerstperiode verkrijgbaar bij de Gall & Gall winkels door heel Nederland. 


Het puur Schiedamse Jenever geschenk is gevarieerd samengesteld en bestaat uit 5 tasting tubes; #1 Olifant Jonge Jenever, #2 Bobby's Schiedam Jenever, #3 Boompjes Old Dutch, #4 Rutte Barrel Aged* en #5 Ketel 1 Matuur. De alcoholpercentages in dit proefpakket liggen tussen de 35% en 38,4%. De kwaliteit van de geselecteerde jenevers ligt hoog. De exclusieve cadeaubox – in beperkte oplage verkrijgbaar- is te koop voor € 14,95 bij de Gall & Gall winkels door het land. Een perfect cadeau voor de feestdagen.

S'DAM ♥ jenever 
Schiedam houdt al eeuwen zielsveel van jenever. Heel even leek het alsof de populaire gin de jenever een beetje in de vergetelheid heeft doen raken. Niets is minder waar, want deze twee smakelijke en interessante dranken kunnen heel goed naast elkaar bestaan en zijn allebei zeer geliefd in de horeca. Het fijne is dat, zowel gin en jenever goed te mixen zijn. Met als klein voordeel voor jenever dat deze ook puur gedronken kan worden. De smakelijke borrel kom je opnieuw tegen in de trendy café's en kroegen. Bartenders spreken er lovend over en een nieuwe groep (jong) volwassenen maakt kennis met de originele jenever, de grondlegger van gin. Een mooie gelegenheid om in te springen op deze 'jenever revival' en een box te lanceren uit de jeneverhoofdstad van de wereld. 
 
Het aanbod in Schiedam is groot en de Schiedamse Jenevers zijn wereldwijd bekend. In Schiedam bevindt zich de top van de Nederlandse distilleerderijen, die innovatie en traditie hand in hand laten gaan. In de historische binnenstad van S'DAM wandel je door het rijke jenever verleden. Betreedt de hoogste molens ter wereld, drink koffie of geniet van een diner in voormalige pakhuizen, maak kennis met de unieke distilleerderijen en historische monumenten.  

WIN WIN WIN een Jenever trip naar Schiedam 

Na het openen van de gekochte 'S'DAM quality jenever tasting set' kan het proeven starten. De bijgevoegde leaflet bevat een prijsvraag, waarmee een geheel verzorgd weekend naar de jenever hoofdstad te winnen. 
*Tegenwoordig eigendom van de Schiedamse distilleerderij de Koninklijke de Kuyper
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden