SVV-jeugd in nieuwe shirts!

Schiedam - Dit bericht is ingezonden op www.nieuwestadsblad.nl. Iedere Schiedammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen! 


'We weten allemaal dat sport heel goed is voor kinderen en als ze dan lekker bij een 'cluppie' kunnen gaan voetballen moet er ook voldoende geld zijn voor mooie shirts natuurlijk. Onlangs kreeg onze organisatie iampower de vraag of we de o13 jeugdteams van de Schiedamse voetbalclub SVV konden sponsoren voor nieuwe shirts. We hebben ons geen moment bedacht en zie hier het resultaat op de foto van één van de jeugdteams. Hoe fijn is het voor de kinderen en hoe toepasselijk is het dat er 'iampower' op hun shirts staat vermeld. De trainer vertelde ons al dat ze het woord iampower veel gebruiken en trots zijn op het nieuwe shirt.' 

iampower is een personeelsbemiddelaar die gelooft in de kracht van de samenwerking . Haar dienstverlening richt zich voornamelijk op werving & selectie, uitzenden, detachering en payrolling. Daarnaast voert iampower interim opdrachten uit en adviseren we bij HR vraagstukken. 

Kijk voor meer info op iampower.works

Meer berichten