Westlandia hield Ventura in Naaldwijk ook letterlijk in zijn greep. De Schiedamsen verloren en zijn koploper af. (foto: DPG/gsv)
Westlandia hield Ventura in Naaldwijk ook letterlijk in zijn greep. De Schiedamsen verloren en zijn koploper af. (foto: DPG/gsv) (Foto: )

'Dit is teleurstellend'

SCHIEDAM – De koploper tegen de hekkensluiter dit weekend. Een makkie. Daar had nummer laatst Westlandia echter geen boodschap aan. Het pijnigde Ventura. Niet alleen figuurlijk (door met 20-17 te winnen), ook letterlijk.


Voor twee Schiedamse handbalsters eindigde het duel in de ziekenboeg. Coach Leopold Foussom greep dat niet aan om het verlies te verklaren. De statistieken spraken duidelijke taal: "Waar ze normaal bijna de helft van de kansen benutten zaten ze er nu beduidend onder." Te veel op het houtwerk, te veel net naast en te veel gemiste strafworpen. "Als in de beginfase de kansen waren benut, hadden we een gat geslagen en afstand genomen. Dat gebeurde niet. Westlandia is voor ons altijd een lastige tegenstander. Dat bleek vandaag maar weer eens."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden