Foto:

Culturele ontdekkingstocht door Schiedam met Jesse's Wijsje

Schiedam - Na het organiseren van meer dan vijftig 'Wijsjes' sloot Stichting Wijsje haar deuren. Anderhalf jaar later is er toch weer een nieuw Wijsje, die van Jesse door Schiedam!


Stichting Treehouse startte jaren geleden met het organiseren van Wijsjes om de diversiteit en de verborgen plekjes van een stad op een mooie manier te laten zien. Wijsjes zijn intieme ontdekkingstochten door een wijk, inclusief een toegankelijke proeverij van de lokale cultuur. Ieder Wijsje heeft dezelfde basisopzet met een centrale verzamellocaties en routes door de omgeving. Elk wijsje wordt door iemand anders georganiseerd; zo ontstonden in het verleden al Lucy's, Anna's, Piet's en Nora's Wijsje in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Vrijdagavond 25 oktober nemen de gidsen van Jesse's Wijsje je mee op een muzikale en artistieke ontdekkingstocht door het centrum van Schiedam. Je zult verrast, ontroerd en misschien zelfs overdonderd worden door zes verschillende acts op bijzondere en onverwachte locaties. Wanneer we terug zijn gaan we nog even dansen op fijne deuntjes tijdens de afterparty!

Wil je mee op avontuur door Schiedam?

Datum: 25 oktober
Verzamellocatie: Schiedam (exacte locatie volgt)
Aanvang: 20:00
Tickets kosten € 15,-

Kaarten verkrijgbaar via deze link.  

Alles over de Wijsjes vind je op www.stichtingttreehouse.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden