Feestelijke aftrap rond kerstvoorstelling De Kleine Prinses

Schiedam - Afgelopen maandag 14 oktober vond de officiële kick-off plaats van De kleine Prins(es), naar het wereldberoemde boek van Antoine de Saint-Exupéry, de derde kerstproductie van Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam. Tijdens deze kickoff werd door de gehele cast op het toneel het script voor het eerst gelezen. De cast bestaat uit professionele acteurs Roos Drenth, Rogier in 't Hout, Anne Rats, Willemijn Böcker, Dominique de Bont en Stefan Rokebrand, muzikanten van Nieuw Niks, twintig amateurspelers en zestig spelers van de Jonge Stokerij, onder regie van Koen Wouterse. De kleine Prins(es) is een kleurrijke voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar en eind december te zien in Theater aan de Schie.


Na Kleine Sofie en Lange Wapper en De Heksen presenteren Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam deze kerst De kleine prins(es). Afgelopen maandag 14 oktober werd de officiële aftrap opgeluisterd met het traditionele taart snijmoment. De voorstelling draait om de 10-jarige Dylan die in een wereld woont waar alle kleur en creativiteit vakkundig is uitgebannen, met ouders die het belangrijk vinden dat Dylan het heel goed doet op school. Maar Dylan heeft concentratieproblemen: steeds als hij bezig is met huiswerk maken nemen gedachten en fantasieën het over en komen er tekeningen van planeten op plaatsen waar sommen zouden moeten staan. Op een avond wordt Dylan meegenomen door het poppetje op de tekening: De Kleine Prins(es). Deze neemt hem mee langs verschillende planeten. Op iedere planeet ontmoeten ze andere figuren, zoals de Koning, De IJdeltuit en de Zakenvrouw waarbij Dylan leert wat er echt toe doet in het leven.

De kleine prins(es), onder regie van Koen Wouterse, is een opvallend kleurrijke, actuele en ontroerende voorstelling over kleur geven aan de wereld en kijken met je hart. De kleine prins(es) is van zaterdag 21 december t/m zaterdag 28 december maar liefst zes keer te zien in Theater aan de Schie. De première vindt plaats op maandag 23 december.

Speeldata De kleine prins(es):

Zaterdag 21 december 2019 om 15.00 uur (try-out)
Zondag 22 december 2019 om 15.00 uur (try-out)
Maandag 23 december 2019 om 19.00 uur (première)
Donderdag 26 december 2019 om 15.00 uur
Vrijdag 27 december 2019 om 19.00 uur
Zaterdag 28 december 2019 om 15.00 uur

Kijk op www.theateraandeschie.nl voor meer informatie over De kleine Prins(es) 6+).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden