In de Grote- of Sint Janskerk werd een mooie modeshow gehouden. (Foto's: Martin Reitsma)
In de Grote- of Sint Janskerk werd een mooie modeshow gehouden. (Foto's: Martin Reitsma)

Geslaagde modeshow laat kerk zinderen

Door Martin Reitsma

Schiedam - Op de dag dat onze Schiedamse sportheldin Nouchka werd 'bestolen' van haar al toegekende wereldtitel boksen vond er in de Grote of Sint Jans Kerk van Schiedam een wervelende modeshow plaats met modellen vanuit allerlei beroepsgroepen en in allerlei maten, met diverse professionele danseressen.

Met elkaar werd er kracht en liefde uitgestraald. Het was een kleurig en boeiend spektakel waar velen van genoten. Voor het talrijke publiek werd goed gezorgd met lekkere hapjes en drankjes op de prachtige locatie in de Grote Kerk van Schiedam.

De fashion-show ging 'over de top' met zanger Jasper Taconis, DJ Diephuis en een grote groep van 17 modellen op een mega catwalk waarop de nieuwe najaarscollectie werd gepresenteerd.

Het modeaanbod was op deze lenteachtige najaarsmiddag bijzonder divers, met voor iedereen wat wils, van maat 34 tot en met 48. Er waren mooie en aansprekende labels te bewonderen zoals: Maicazz, 20to, G-Maxx, Isla Ibiza Bonita, Jin Jinny, Dixie, Rich & Royal, Exxecellent, Legend en Revelz. En het publiek genoot met volle teugen! Het werd ook meer dan een doorsnee fashion-show. Zo was er tussen zanger en modellen allerlei interactie te zien. Jasper is dan ook een allround zanger die velen aanspreekt. Na afloop van het evenement was er nog een bruisende party in de winkel en daar ging het feest gewoon verder.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden