Gezocht: begeleider voor Meeleesclub Huis van de Wijk Oost

Schiedam - De Bibliotheek Schiedam organiseert Meeleesclubs. De Meeleesclubs zijn bedoeld voor volwassenen die beter Nederlands willen leren lezen. Tijdens de bijeenkomsten wordt er gelezen uit boeken voor volwassenen in eenvoudig Nederlands. Voor de Meeleesclub in Huis van de Wijk Oost op woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur is de Bibliotheek Schiedam op zoek naar een nieuwe begeleider.


Vind je het leuk om met taal bezig te zijn en anderen daarbij te ondersteunen? Beschik je over inlevingsvermogen, ben je enthousiast en creatief, heb je doorzettingsvermogen en heb je veel geduld en ben je voor langere tijd beschikbaar? Dan is de bibliotheek op zoek naar jou.

De bibliotheek vraagt van alle vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag. De kosten voor de aanvraag worden door de bibliotheek vergoed. Bij structurele inzet ontvangen vrijwilligers een tegoedbon voor een basislidmaatschap van de Bibliotheek Schiedam. Daarnaast worden werkelijk gemaakte reiskosten vergoed.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Anja Hoogland, telefoonnummer 010 7146340 of mail naar ahoogland@debibliotheekschiedam.nl.

  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden