Albertina Maltha van Schiedamsche Vrouwen kijkt uit naar haar modeshow (Foto: Martin Reitsma)
Albertina Maltha van Schiedamsche Vrouwen kijkt uit naar haar modeshow (Foto: Martin Reitsma) (Foto: )

Bruisende modeshow in Grote of Sint Janskerk

Schiedam - Op zondag 13 oktober is Schiedam weer even dé modestad van onze regio. Modezaak Schiedamsche Vrouwen organiseert dan opnieuw een bruisende modeshow in de Grote of Sint Janskerk in onze stad.


(door Martin Reitsma)

Na een gedegen voorbereiding van ruim een half jaar waarbij niets aan het toeval werd overgelaten, is er een programma samengesteld om van te likkebaarden. Eigenaresse en organisator Albertina Maltha van Schiedamsche Vrouwen vertelt enthousiast: "Wat hebben wij er zin in! Het is elke keer weer een waar genoegen om op deze prachtige locatie in de Grote Kerk samen met ons team gepassioneerde modellen een spetterende Fashion Show te mogen neer zetten. De voorbereiding was op zich al een feestje, met de nodige voorpret. We hebben veel lol onder elkaar gehad en zijn een hechte groep."
Het thema van deze Fashion Show is 'Over the Top'. De glimlach om haar mond is veelbetekenend. "De modellen zijn vrouwen zoals jij en ik, vanuit allerlei beroepsgroepen, maar ook scholieren en enkele professionele danseressen. Met elkaar willen we kracht en liefde uitstralen. Het geeft de dames ook het nodige zelfvertrouwen."

"Wij gaan 'over de top' met zanger Jasper Taconis, DJ Diephuis en onze groep van 17 modellen op een mega catwalk waarop onze nieuwe collectie zal worden gepresenteerd", gaat ze verder. "Dit is meer dan een Fashion Show! Er zal tussen zanger en modellen allerlei interactie te zien zijn. Jasper is een allround zanger die velen aanspreekt. Het modeaanbod deze middag is, net als in de winkel, bijzonder divers. Dit wil je niet missen met voor iedere wat wils, van maat 34 tot en met 48. We showen mooie en aansprekende labels zoals: Maicazz, 20to, G-Maxx, Isla Ibiza Bonita, Jin Jinny, Dixie, Rich & Royal, Exxecellent, Legend, Revelz. Iedereen kan er slagen."

Het blijft deze middag niet bij een modeshow alleen. "Na afloop is de After Party bij ons in de winkel en daar gaat het feest gewoon verder. Je krijgt heerlijke drankjes en hapjes maar ook nog eens 20% korting op je aankoop. Bij besteding van elke 25 euro krijg je een lot waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Het kan dus niet op." Fotografe Els en ik krijgen een rondleiding door de zaak. Het ziet er allemaal fleurig en verzorgd uit met prachtige kleding. Je waant je op een zonnige plek op Ibiza. Albertina: "Alles wordt met veel zorg uitgezocht, waarbij we uiteraard ook inspelen op het snel wijzigende modebeeld en daar op inkopen."

Aanvang modeshow is 15.00 uur. Tickets kosten 15 euro. Locatie: Grote of St. Janskerk, Lange Kerkstraat, Schiedam. De entree inclusief welkomstdrankje, hapje & After Party. Er is ook een VIP Arrangement voor 49,95 euro: Daarvoor heb je entree inclusief welkomstdrankje, hapje en VIP tafel met bediening tijdens de show, twee glazen wijn of frisdrank, uitgebreide goodiebag en After Party. Voor het VIP Arrangement zijn 50 plaatsen beschikbaar! De tickets zijn online en in de winkel verkrijgbaar. Meer info via Eventbrite.nl

Meer berichten