De Stokerij brengt Dusty Mixedfeelings. (Foto: Twan de Veer)
De Stokerij brengt Dusty Mixedfeelings. (Foto: Twan de Veer)

Muzikale roadtrip met Frédérique Spigt in Theater aan de Schie


Schiedam - Nog tot en met 25 september is de voorstelling Dusty Mixedfeelings te bezoeken. De muziekvoorstelling, die doordrenkt is met country, blues en rock-'n-roll, bestaat uit drie verhaallijnen. De verhaallijnen van moeder Hetty (Frédérique Spigt), Thomas (Yorick Zwart) en Joy (Anne Rats), waartussen het publiek verdeeld wordt. Het publiek hoort slechts 'one side of the story', maar maakt uiteindelijk dezelfde afsluiting in het theater mee.


Twee van de drie verhalen, door Yorick Zwart en Anne Rats, spelen zich af in een rijdende bus die onderweg is naar het theater, waar het derde verhaal door Frédérique Spigt gespeeld wordt en de voorstelling in een vlammend, emotioneel feest uitmondt, waar de vonken vanaf springen!

Inmiddels hebben de eerste voorstellingen al plaatsgevonden. De Theaterkrant was hierbij aanwezig en was zeer te spreken over het stuk. "Het is vooral het ontroerende spel van Frederique Spigt dat deze avond memorabel maakt. Als Hetty balanceert ze continu tussen woede over de tegenslagen die ze heeft moeten verduren, verdriet over het verlies van haar familie en humor om het allemaal wat draagbaarder te maken. Ze neemt het allemaal mee in de country-klassiekers die ze tussendoor zingt. Een aanrader dus", aldus De Theaterkrant.

Bekijk de website van Theater aan de Schie voor een uitgebreide uitleg over de theatrale roadtrip en het reserveren van kaarten. Daar vind je ook meer informatie over andere voorstellingen en aanvangstijden.Wanneer je De Stokerij Schiedam, Ocobar, Frédérique Spigt én een bus combineert, dan krijg je de muzikale theatrale roadtrip Dusty Mixedfeelings als resultaat.

Meer berichten