Open dag dierenopvangcentrum is uitje voor hele gezin

Schiedam/Vlaardingen - Dit bericht is ingezonden bij het Nieuwe Stadsblad. Iedere Schiedammer kan bij het Nieuwe Stadsblad een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.nieuwestadsblad.nl. 


Op zondag 29 september openen wij onze hekken voor de jaarlijkse open dag. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van ons dierenopvangcentrum in Vlaardingen. Het is een leuk uitje voor het hele gezin, en de hond is ook van harte welkom!

Naast de rondleiding door de opvang, kennismaking met asieldieren, vrijwilligers en medewerkers zijn er veel kramen waar men advies kan krijgen over huisdieren en vooral ook veel leuke dingen kan kopen.

Enkele hoogtepunten:

Hondenwasactie, we willen zoveel mogelijk honden wassen voor het goede doel; de asieldieren Kinderspeurtocht, schminktattoo, oud hollandsche spelletjes, grabbelton Hondenfotograaf Duo (stoel)massage voor baas en hond Spelletjesparcours voor honden

Het volledige programma is te vinden via dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-vlaardingen/activiteiten/open-dag-2019

Zondag 29 september 2019, 10.00-15.00 uur

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16

088-8113580 

PS: statiegeldflessen zijn van harte welkom! Wij zamelen ze in voor het operatie spaarpotje voor de asieldieren

Wij vangen zwerf- en afstandsdieren op uit een breed gebied: Vlaardingen, Maassluis, Schiedam, Midden Delfland, Hoek van Holland en een deel van Rotterdam en hopen zoveel mogelijk mensen uit deze plaatsen te bereiken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden