BMN Schiedam opent de deuren: 'Iets om trots op te zijn'

Schiedam - Dit bericht is ingezonden bij het Nieuwe Stadsblad. Iedere Schiedammer kan bij het Nieuwe Stadsblad een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.nieuwestadsblad.nl. 


Afgelopen donderdag 19 september is de vestiging van BMN Bouwmaterialen aan de Regoutstraat 4 in Schiedam feestelijk geopend. Samen met klanten en genodigden vierde BMN dit speciale moment, waarbij een lasershow en een Braziliaanse carnavalsact voor een bijzondere opening zorgde. Met deze tweede vestiging van BMN Bouwmaterialen in Groot Rotterdam zorgt de bouwmaterialengroothandel voor een betere bereikbaarheid voor haar klanten in de regio.

Trots op nieuwe vestiging

BMN Bouwmaterialen heeft begin juni stilletjes haar deuren geopend in Schiedam. Het pand wat voorheen van Karwei was, is omgebouwd naar de geheel nieuwe BMN stijl en betreft een van de grootste shops van BMN Bouwmaterialen in Nederland. "Iets om trots op te zijn", aldus vestigingsmanager Fred van der Velden. "Vanaf deze plek kunnen wij onze klanten in de regio boven de Maas nog beter van dienst zijn. Met een Proshop van 1100 m2 en de Stucgoed formule bieden we een zeer uitgebreid assortiment voor bouwprofessionals en stukadoors. De drive-in van 3500 m2 zorgt ervoor dat klanten altijd droog hun spullen kunnen inladen. Een hele fijne locatie, waar ons team de klanten kan ontzorgen en voorzien van de juiste materialen, beste service en vakkundig advies", aldus Fred van der Velden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden