25 graden in Schiedam?

Schiedam - De zomer komt dit weekend heel even weer terug. Ook in Schiedam waar de temperaturen zondag zelfs de 25 graden aan kan tikken. Die dag worden ook de nodige onweersbuien voorspeld, waardoor zaterdag (23 graden, zonnetje) de mooiste dag lijkt te worden.


Meteogroup laat via hun website weten dat de nachten tegelijkertijd vrij koud worden. Zo was er afgelopen nacht in sommige delen van het land zelfs al heel lichte nachtvorst. In het westen valt dat relatief mee. Dankzij de nabijheid van het nog relatief warme zeewater zijn de nachten daar een stuk minder koud.

Het lekkere weer van komend weekend hebben we te danken aan een hogedrukgebied boven de Britse eilanden dat langzaam onze kant opkomt. Vooral zaterdag wordt een zonovergoten dag. Er is dan nauwelijks een wolkje aan de lucht, en het kwik stijgt tot 20 graden op de Wadden tot 25 graden op de warmste plakken in het land. Zondag is er iets meer bewolking, maar de temperatuur komt iets hoger uit dan op zaterdag. In Schiedam lijken we zelfs de 25 graden aan te tikken. 

 (Bron: MeteoGroup)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden