Leer wie je bent en waar je goed in bent tijdens de crea lessen voor vrouwen!

Mozaïek
Mozaïek (Foto: Nvt)

Schiedam - Dit bericht is ingezonden bij het Nieuwe Stadsblad. Iedere Schiedammer kan bij het Nieuwe Stadsblad een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.nieuwestadsblad.nl.


Op 30 oktober start in Schiedam Centrum-West een nieuw project: crea lessen voor vrouwen. Tijdens deze lessen staat empowerment van vrouwen centraal. Leer hoe jij jouw invloed vergroot, maar ook hoe je omgaat met teleurstellingen. Vragen als: wie ben ik, wat wil ik en waar ligt mijn kracht behandel je samen met een ervaren coach. Je gaat aan de slag met het ontdekken van eigen unieke talenten, kwaliteiten en competenties. Dit doe je samen met andere deelnemers op een creatieve manier. Elke les is anders: van mozaïeken, doosjes en fotolijstjes decoreren, glas schilderen, collages maken tot tekenen met houtskool. Deze lessen zijn niet alleen erg leuk, maar ook de plek om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Heb je individuele vragen? Dan pakt de coach dit samen met jou op.

De lessen vinden iedere woensdagochtend plaats van 09.30u/11.30u bij basisschool de Wieken. Als afsluiter van de reeks lessen organiseren we een tentoonstelling van alle gemaakte kunst in de wijk Schiedam Centrum-West.

Meer informatie of aanmelden?
Neem contact op met: Judith Grootfaam via jgrootfaaam@dock.nl of Carine Barros Almeida via barrosalmeida@wotschiedam.nl.

Dit project is een samenwerking tussen DOCK, WOT, basisschool de Wieken en Stichting CultuurAll. Een enthousiaste vrijwilliger uit de wijk is actief betrokken bij de organisatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden