Circus Freiwald keert terug naar Schiedam

Schiedam - Circus Freiwald viert het tienjarig jubileum in Schiedam! Van 3 tot en met 13 oktober slaat het jubilerende circus haar tenten op aan de Maasboulevard waar het iedere donderdag t/m zondag shows zal geven met als thema, hoe kan het ook anders: Celebrations!


De circusfamilie Freiwald (bekend van o.a. olifantendame Buba, die helaas niet meer mag optreden in de show maar wel nog met haar 'familie' mee mag reizen en dat is uniek in Nederland) presenteert een geheel vernieuwde show, met onder andere onze topartiest Devid en heeft alle ingrediënten voor ruim twee uur vermaak voor de hele familie.

Een klassiek circus met een moderne touch: edele paarden die een prachtige hoge school vertonen tijdens het Spaanse Tableau, Devid die hoog onder de nok van de circustent zijn handstanden presenteert… op een toren van stoelen, natuurlijk onze grappige huisclown Chef Rie die u gegarandeerd meerdere keren laat schateren van het lachen en onze Sharon die na het opgeven van haar act met olifant Buba eindelijk haar nieuwe passie heeft gevonden: samen met haar zes ondeugende pony's zorgt ze met de vrolijke muziek dat niemand makkelijk stil kan blijven zitten!

De voorstelling wordt gepresenteerd in een gezellige, compacte circustent waarbij de beleving en het contact met het publiek centraal staan. Alle acts lijken aanraakbaar dichtbij, dat zorgt samen met een ultramoderne lichtinstallatie voor circussfeer in zijn beste vorm! Dit en natuurlijk nog veel meer: romantiek, humor, spanning en volop feest tijdens de jubileumshow Celebrations van Circus Freiwald aan de Maasboulevard in Schiedam!

Alle actuele info, kaartverkoop, nieuwtjes en kortingsacties zijn te vinden op www.circusfreiwald.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden