'Lekkere happen en dwaze aanbiedingen' op Brandersfeesten

Schiedam - Eten in alle kleuren en geuren lokken de bezoekers naar verschillende eettentjes en restaurants tijdens het Brandersweekend. Een snelle hap of uitgebreide lunch? Het aanbod is groot.


Op de Kloosterplaats strijkt de bonte karavaan van Toost Foodtrucks neer. Zij creëren verwarmende comfortfood en gezonde fingerfood. Dat wordt heerlijk smullen! Daarna heb je vast voldoende energie opgedaan om op de Kloosterplaats bij Striktly Salsa & Bachata lekker mee te swingen! Zij geven demo's en workshops. En de kids? Die mogen gezellig mee en worden in de 'kindergarden' vermaakt met allerlei activiteiten. Dus…naar de Brandersfeesten toe met je dansschoenen aan? Doen!

Hap snap
Struinend over de Brandersfeesten valt er van alles op te snuiven: zoete suikerspinnen en wafels op de kermis en heerlijke Turkse BBQ met köfte en Urfa kebab bij de Muradiye Moskee. Eén geur springt er dit weekend echt uit: die van de palingrokers aan de Lange haven. Zij gaan met elkaar de strijd aan om de beste gerookte paling.

Proef de stad
Als er één drankje is dat je als Schiedammer geproefd moet hebben en waar je als bezoeker van Schiedam niet aan voorbij kunt gaan, is het jenever. Werd het vroeger alleen door opa gedronken, nu is het trendy en verre van ouderwets. Tijdens de Brandersfeesten kunnen bezoekers de verschillende soorten ruiken en proeven. Dus kom naar het Jenevermuseum, Museummolen De Walvisch of Branderij De Gekroonde Brandersketel.

Dol Dwaze Brandersaanbiedingen

Vrijdag 27 september kunnen de shoppers en koopjesjagers zich uitleven in het gezellige winkelhart van Schiedam. Met o.a. de gratis Dol Dwaze Strippenkaart (verkrijgbaar bij de deelnemende ondernemers) kun je op jacht naar de leukste shop items en met tassen vol voordeel weer naar huis. De leukste winkels hebben aantrekkelijke koopjesdeals en mega kortingen! Kom gezellig shoppen op deze super stuntdag!

Het uitgebreide programma vind je op brandersfeesten.nl 

  

Meer berichten