De Spellenfabriek verhuist en verandert

Schiedam - Dit bericht is ingezonden bij het Nieuwe Stadsblad. Iedere Schiedammer kan bij het Nieuwe Stadsblad een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.nieuwestadsblad.nl. 


'Op vrijdag 13 september kunt u voor het laatst bij ons een potje komen flipperen of een videogame spelen op de oude locatie aan de Oranjestraat.

Met de verhuizing gaan namelijk ook onze activiteiten veranderen. We gaan ons nu richten op het organiseren en deelnemen aan evenementen, het verhuren van flipperkasten aan bedrijven, instellingen en organisaties en het uitlenen van bordspellen door middel van een soort 'leesmap'-systeem.

Voor het spelen op onze flipperkasten en spelconsoles is helaas geen ruimte meer op onze nieuwe locatie. Het werd ook steeds moeilijker om onze openstelling te bemannen met voldoende vrijwilligers. Voor de activiteiten zoals de Dungeons & Dragons- en Wargames-avonden is nog wel genoeg ruimte in ons nieuwe pand dus deze verhuizen gewoon met ons mee.

Onze website blijft uiteraard ook gewoon actief dus daar kunt u ons blijven bezoeken. En houd onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven over komende activiteiten.

Ons nieuw adres wordt Westfrankelandsestraat 9 C, 3117AJ Schiedam.
Ons telefoonnummer 010 - 2260094 blijft ongewijzigd.

Tot slot rest ons nog een woord van dank aan al die vrijwilligers, de vele donateurs, vriendelijke bezoekers, alle enthousiaste kinderen en alle anderen die Stichting De Spellenfabriek de laatste jaren een warm hart toedroegen.
Wij gaan elkaar de komende tijd, zomaar onverwachts, vast weer eens tegenkomen. Dus: Tot Ziens!!!'

Meer berichten