Poëziefestival Dichterbij de boerderij

Schiedam/Regio - Dit bericht is ingezonden bij het Nieuwe Stadsblad. Iedere Schiedammer kan bij het Nieuwe Stadsblad een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.nieuwestadsblad.nl. 


Het is bijna zover en als je deel wilt nemen: er zijn nog plaatsen! Op vier unieke locaties (de kerk in 't Woudt en drie boerderijen met fraaie hooibergen in de omgeving van Den Hoorn en 't Woudt) dragen de landelijk bekende dichters Radna Fabias, Erik Jan Harmens, Jaap Robben en Vicky Francken voor uit eigen werk. Mede door financiële ondersteuning van Fonds 1818, Loswal de Bonnen, Stichting SCO en het Groenfonds Midden-Delfland is de toegangsprijs slechts € 15.

Op zaterdag 31 augustus vindt het eerste optreden plaats om 13.00 uur, het laatste om 16.00 uur. Na elk optreden is er voldoende tijd om te verplaatsen naar de volgende locatie met een andere dichter. Dat gaat per fiets. Lopen is ook een mogelijkheid, maar qua tijd, wel krap. De afstanden tussen de verschillende locaties zijn alle korter dan één kilometer.

Om van deelname verzekerd te zijn:

Maak een bedrag van € 15,- per persoon over naar bankrekening NL18INGB0002470577 ten name van n.praagman o.v.v. "Dichter bij de Boerderij"

Stuur gelijktijdig een inschrijfmail naar n.praagman@gmail.com zodat wij je mailadres hebben en je via de mail nadere bijzonderheden snel kunnen melden.

Zodra het verschuldigde bedrag en je gegevens ontvangen zijn, sturen wij je een bevestiging van deelname. Uiterlijk vrijdag 30 augustus ontvang je een link naar de kaart met de locaties en krijg je een tijdschema van het optreden van de dichters, de groep waarin je bent ingedeeld en zo nodig verdere informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden