Foto: Mark P. Papas

Basisscholing voor vrijwilligers

Schiedam - Dit bericht is ingezonden bij het Nieuwe Stadsblad. Iedere Schiedammer kan bij het Nieuwe Stadsblad een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.nieuwestadsblad.nl. 


De OproepCentrale organiseert in september weer de Basisscholing Vrijwilligerswerk. Tijdens deze scholing bereiden wij nieuwe vrijwilligers voor op hun vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale. Zo zorgen we ervoor dat zij met de juiste kennis  

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen bij de OproepCentrale en zo iets te betekenen voor kwetsbare mensen in de thuissituatie? Schrijf je dan in voor de gratis 'Basisscholing Vrijwilligerswerk' die start op dinsdag 17 september. Er is nog plek voor enthousiaste nieuwe deelnemers!

De scholing bestaat uit drie bijeenkomsten van 9.30 tot 12.00 uur in DrieMaasStede aan de Voorberghlaan 35 in Schiedam. Tijdens deze bijeenkomsten, op 17 september, 24 september en 1 oktober, leren toekomstige vrijwilligers de basisprincipes van het vrijwilligerswerk. Zo gaan de lessen over onder andere dementie, ziektebeelden en grenzen stellen. Na de cursus starten de nieuwe vrijwilligers met de juiste kennis en verwachtingen met hun vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale.

Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale? Meld je dan voor dinsdag 3 september a.s. aan voor de Basisscholing Vrijwilligerswerk bij één van onze coördinatoren via telefoonnummer 010 - 427 81 77 of stuur een e-mail naar info@oproepcentrale.nl. Kijk voor meer informatie over de OproepCentrale op www.oproepcentrale.nl.

 

Meer berichten