Vrijdag 23 augustus draait om 14.00 uur de film Smallfoot (6+) in de Biblioscoop.
Vrijdag 23 augustus draait om 14.00 uur de film Smallfoot (6+) in de Biblioscoop. (Foto: )

In de vakantie is in de bieb van alles te doen

SCHIEDAM - Blijf je thuis deze zomervakantie? Ga dan eens langs bij de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145, want daar is heel de zomervakantie van alles te beleven voor kinderen. Hieronder het programma voor volgende week.


Maandag 19 augustus om 14.00 uur geeft Stefanie Kampman de workshop '3D of 2D Tangram puzzel' voor kinderen vanaf 8 jaar. In deze workshop maak je zelf de puzzelstukjes voor een Tangram puzzel en kijk je welke figuren je er allemaal mee kan maken. Na afloop mag je de puzzelstukjes mee naar huis nemen.

Woensdag 21 augustus leert Marieke van De Probeerschool om 14.00 uur hoe je een letter of afbeelding gutst uit lino of ander zacht materiaal. Daarna maak je een afdruk op papier. Je kunt ook van de restvormen een mooie afdruk maken. Deze workshop is voor kinderen vanaf 5 jaar.

Vrijdag 23 augustus draait om 14.00 uur de film Smallfoot (6+) in de biblioscoop. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. De workshops, het voorlezen en de biblioscoop zijn gratis. Aanmelden voor workshops via programmering@debibliotheekschiedam.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden