Bart Brons pakte de eindzege in HE2. In HD2 moest hij de winst laten aan Edwin Huisman/Christiaan Lindeman. (Foto: Persgroep/gsv)
Bart Brons pakte de eindzege in HE2. In HD2 moest hij de winst laten aan Edwin Huisman/Christiaan Lindeman. (Foto: Persgroep/gsv) (Foto: )

TSN Open blijft in de regio toonaangevend

SCHIEDAM – Het TSN Open blijft dankzij de komst van categorie 2-spelers en een uitstekende bezetting van speelsterkte 3, één van de sterkst bezette en dus toonaangevende toernooien in de regio.


(Door Gerard S. Verver)

Opmerkelijk is wel, dat publiek zich er niet echt voor interesseert en er zondag rond het middaguur bij de partij tussen de latere categorie 2-winnaar Bart Brons en Christiaan Lindeman nauwelijks stoelen bezet waren.

Door ontbrekende animo leek aanvankelijk ook het aantal aanmeldingen onder de verwachting te blijven. Dat herstelde zich pas op het moment, dat de inschrijving eigenlijk al gesloten was.

"We hebben de deadline een paar dagen opgeschoven", vertelt wedstrijdleider Jasper Schuurman. Dat bleek te helpen en leverde uiteindelijk een totaal van ruim 200 deelnemers op. "Het is wel wat minder dan we gewend zijn, maar het is een verschijnsel dat zich bij veel toernooien ook voor doet."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden