Ketheltunnel volgend weekend (deels) dicht

SCHIEDAM - Rijkswaterstaat voert in het weekend, van vrijdag 26 juli 22.00 uur tot maandag 29 juli 05.00 uur, onderhoudswerkzaamheden uit aan de Ketheltunnel in de A4 bij Schiedam. Gedurende de werkzaamheden is de Ketheltunnel richting Amsterdam tussen het Kethelplein en Delft afgesloten. Weggebruikers vanuit de zuidzijde (Schiedam) die richting Den Haag reizen dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd, die kan oplopen tot 10 minuten.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de zuidzijde (Schiedam) omgeleid via Knooppunt Kethelplein en de A20 naar de A13. De omleidingsroute zorgt voor weggebruikers vanuit de zuidzijde voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Weggebruikers vanuit de noordzijde (Delft) kunnen gewoon gebruik maken van de Ketheltunnel en hoeven geen rekening houden met extra reistijd. De werkzaamheden vinden alleen plaats in de oostelijke buis, richting Amsterdam. Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.

Werkzaamheden

De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste van Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur van de tunnel te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. Bij dit onderhoud vervangt Rijkswaterstaat de isolatie in de wandbekleding. Door de werkzaamheden kunt u als weggebruiker ook in de toekomst vlot en veilig door de Ketheltunnel rijden.

Meer informatie?

Heeft u vragen over werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of www.vananaarbeter.nl of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).  

 

Meer berichten