Films in Euroscoop: The Lion King!

Schiedam - Iedere week presenteren we een kleine greep uit het aanbod van Euroscoop Schiedam. Dit keer draait het vooral om The Lion King!


In Disney's The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa's broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning.
Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien, en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt kan heroveren.

The Lion King is te zien in de Originele Versie (2D en 3D Dolby Atmos) en Nederlandse gesproken (2D). Voor de echte fans vertonen wij de film op het eerst mogelijke moment, namelijk woensdag 17 juli om 00.01 uur.

Triple Treat (actie thriller, 16+)
De film die ook wel 'The Expendables of martial arts' wordt genoemd. Met o.a. Tony Jaa, Iko Uwais en Michael J. White.

Kijk voor meer informatie over activiteiten, programma en tijden op www.euroscoop.nl/schiedam

Meer berichten