McDonald's gaat ook aan huis bezorgen in Spangen en Schiedam

Rotterdam/Schiedam - Vanaf vandaag is McDelivery ook beschikbaar vanuit McDonald's restaurant Rotterdam Spaanse Polder. Gasten in de buurt van dit restaurant kunnen nu hun favoriete McDonald's producten bestellen en laten bezorgen via de Uber Eats-app. McDelivery werd in september 2017 gelanceerd bij zeven McDonald's restaurants in de stad. In mei dit jaar breidde de dienst uit naar restaurant Groene Hilledijk.

Franchisenemer Edwin Ooms van McDonald's restaurant Rotterdam Spaanse Polder, is blij dat zijn restaurant vanaf vandaag ook de dienst aanbiedt: "McDelivery is een groot succes in Rotterdam. Gasten maakten al massaal gebruik van de dienst in het centrum en in Zuid. Geweldig dat mijn team en ik deze service nu ook kunnen aanbieden in Spangen en Schiedam, zodat iedereen daar ook van onze producten kan genieten waar en wanneer ze maar willen!"

"Verdere uitbreiding van UberEats in Rotterdam was een logische stap" aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald's Nederland. "Rotterdammers hebben McDelivery echt gevonden, dan wil je dat de dienst ook voor iedereen en overal in de stad beschikbaar is. Daar zijn we nu weer een heel stuk dichterbij."

Meer berichten