Stefan Droog zit voorlopig, na een scooterongelukje, met een in gips verpakte enkel en voet aan de kant. (Foto: Judith Droog)
Stefan Droog zit voorlopig, na een scooterongelukje, met een in gips verpakte enkel en voet aan de kant. (Foto: Judith Droog) (Foto: )

Stefan Droog voorlopig niet op de heuvel

SCHIEDAM – Stefan Droogs slippertje met de scooter, zorgt er voor dat honkbalvereniging SV&HV Schiedam hun leading pitcher zeker zes weken, en mogelijk de rest van het seizoen,  moet missen.


Nu is de termijn tot 18 augustus, wanneer de zomerstop eindigt met een thuisbeurt tegen Alphians best wel zonder schade te overbruggen, "maar", verwacht het lijdend voorwerp zelf, "dan ben ik er nog niet. Ik kan nu sowieso niks. Zeker niet lopen, want ze hebben me geen loopgips gegeven." En dat allemaal omdat er, zoals hij wat luchtigjes samenvat "een stukje hielbot is afgebroken, de enkelbanden verrekt, de voet gekneusd en ik flink wat schaafwonden heb opgelopen. Een verloren seizoen. Maar misschien valt het mee en kan ik later nog wel iets doen."

Dat zegt hij nadat de veertiger eerder op social media hintte op een afscheid van tophonkbal en een recreatief vervolg in het derde bij zijn oude eerste team-makkers. "Dat gaat nu niet gebeuren, hoor. Zo wil ik niet eindigen. Zeker weten, dat ik er nog een jaar in het eerste ga vastplakken."

Sportagenda

CRICKET: vrijdag VOC-Hermes DVSA (T20), Thurlede 18.00 Excelsior'20-Ghausia (T20);

Zondag Bloemendaal-Hermes DVS, Thurlede 11.00 Excelsior'20-VOC.

TENNIS: t/m zondag Los Amigos Open dubbeltoernooi.

Berichten en tips mailen aan: regiosport@outlook.com

Meer berichten