Juf Karen neemt afscheid van haar school.
Juf Karen neemt afscheid van haar school. (Foto: J.Meesters)

Juf Karen is met pensioen!

SCHIEDAM - Dit bericht is ingezonden bij het Nieuwe Stadsblad. Iedere Schiedammer kan bij het Nieuwe Stadsblad een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.nieuwestadsblad.nl.


Dinsdag 16 juli heeft juffrouw Karen Römer afscheid genomen van basisschool De Wieken en van het onderwijs. Juf Karen is meer dan 25 jaar werkzaam geweest in Schiedam en de laatste jaren heeft zij als intern begeleidster gewerkt op basisschool De Wieken in Schiedam West.

Juf Karen is dinsdagochtend in een mooie, oude auto voor de laatste keer naar school gebracht. De kinderen en ouders stonden haar daar op te wachten. Gedurende de ochtend hebben alle groepen optredens verzorgd voor de pensionaris. Direct na schooltijd hebben de kinderen en ouders de juf de hand kunnen schudden om haar gedag te zeggen. Tijdens de afscheidsreceptie hebben alle (oud)collega’s, onder het genot van een hapje en drankje, de mogelijkheid gehad om afscheid te nemen van hun collega.

Wij wensen juf Karen een welverdiend pensioen toe en bedanken haar voor alles wat zij voor het onderwijs en basisschool De Wieken heeft gedaan.

Meer berichten