Zomervakantieprogramma in de bieb!

SCHIEDAM - Blijf je thuis deze zomervakantie? Kom dan naar de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam want daar is heel de zomervakantie van alles te beleven voor kinderen. Op maandag en woensdag zijn er leuke workshops, op vrijdag draait er een coole film in de biblioscoop.


Maandag 22 juli geeft schilderdocente Kim van den Ende de workshop 'Schilderen 1' voor kinderen vanaf 6 jaar. In deze workshop verzin en bedenk en schilder je een griezel of fantasie verhaal. Kim legt uit hoe je zo'n schilderij opzet.

Woensdag 24 juli kunnen kinderen vanaf 5 jaar meedoen met de workshop 'Draadmannetjes maken'. Van Marieke van de Probeerschool krijg je het hoofdje en daarna maak je zelf het lijfje eraan.

Vrijdag 26 juli draait de film 'Ralph breaks the internet' (Nederlands gesproken, vanaf 6 jaar) in de biblioscoop.

De workshops en de biblioscoop zijn gratis. Voor de workshops kan aangemeld worden met een mailtje naar programmering@debibliotheekschiedam.nl. Het volledige zomervakantieprogramma is te vinden in de agenda op www.debibliotheekschiedam.nl.

En als je dan toch in de bieb bent, kan je natuurlijk ook mooie nieuwe (prenten)boeken, voorleesboeken, films en games lenen of reserveren. Boeken lenen kost helemaal niets want basislidmaatschap is voor kinderen tot 17 jaar gratis.

Ook als je onderweg bent, biedt de bibliotheek urenlang vermaak. Download de Luisterbieb met gesproken verhalen of de Vakantiebieb vol e-books voor kinderen en volwassenen die tot 31 augustus te lezen zijn. Beide apps zijn gratis, ook voor wie niet lid is van de bibliotheek.

Info: www.debibliotheekschiedam.nl


 

Meer berichten