Foto: facebook vrienden van beatrixpark

Bestuursleden voor Vrienden van Beatrixpark gezocht

Schiedam - Dit bericht is ingezonden bij het Nieuwe Stadsblad. Iedere Schiedammer kan bij het Nieuwe Stadsblad een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.nieuwestadsblad.nl.


De afgelopen jaren heeft het Schiedamse Beatrixpark een opknapbeurt gekregen. In het voorjaar van 2018 zijn deze werkzaamheden afgerond. Sindsdien maken steeds meer bezoekers gebruik van de faciliteiten in het park.

De stichting Vrienden van Beatrixpark Schiedam maakt zich sterk voor het in stand houden en verder ontwikkelen van het Schiedamse Beatrixpark. De stichting wil het gebruik van het stadspark door de inwoners van Schiedam en omliggende regio verder bevorderen en dienen als klankbord voor gebruikers, samenwerkingspartners en beleidsmakers.

De afgelopen jaren (2008-2018) stonden in het teken van de herinrichting. Vandaag de dag is er een andere fase aangebroken. Het park wordt druk bezocht en gebruikt, maar daardoor niet altijd even netjes achtergelaten. Ook het dagelijkse onderhoud van het park moet op niveau blijven.

De stichting is op zoek naar nieuwe bestuursleden om ook in de komende jaren aandacht te blijven vragen voor het park, het groene hart van Schiedam! Voor meer informatie over de vacatures kunt u contact opnemen met Leon Collignon, telefoon 06 25 210 010. 

Meer berichten