Urban Sketching laat ruim tachtig Schiedamse tekeningen zien

Schiedam - Dit bericht is ingezonden bij het Nieuwe Stadsblad. Iedere Schiedammer kan bij het Nieuwe Stadsblad een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.nieuwestadsblad.nl.


Urban Sketching is: tekenen op locatie, binnen of buiten. Direct vastleggen wat wordt geobserveerd op plekken waar we leven en plaatsen die we bezoeken. Na meer dan 7 Sketch Crawls in Schiedam zijn nu ruim 80 tekeningen te zien, gemaakt door tekenaars van diverse niveaus en leeftijden.

Sketch Crawls worden georganiseerd om de eenzame tekenactiviteit om te zetten naar een groepsactiviteit. Binnenkort is het 10 jaar geleden dat Urban Sketching werd opgericht. Dit wordt in juli gevierd in Amsterdam met meer dan 1000 tekenaars van over heel de wereld. Stichting KunstWerkt geeft hier op geheel eigen wijze aandacht aan door
drie weekenden lang een getekend Schiedam op de kaart te zetten. Kom kijken of jouw straat of huis is vastgelegd op papier! Kom tekenen en hang ook jouw tekening aan de muur! Pen en papier liggen klaar.

Opening zondag 21 juli, 15.30 uur

Finissage zondag 4 augustus, 15.30 uur

Boterstraat 81, 3111 NB Schiedam (ook op afspraak)


 Virusvrij. www.avast.com

Meer berichten