Kom met uw vragen naar het Digitaal spreekuur

Schiedam - Heeft u een vraag over de installatie of het gebruik van uw mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet, e-reader of digitale camera? Kom dan langs bij het Digitaal Spreekuur op maandag 15 juli van 13.00 - 16.00 uur in De 5 Molens, Nieuwe Damlaan 818 of op donderdag 25 juli van 13.00 - 16.00 uur in de Bibliotheek Schiedam in de Korenbeurs.


Wit u bijvoorbeeld uitleg over het openen van een bijlage in de mail. Wilt u weten hoe u een app op uw tablet of smartphone installeert. Hoe maakt u buitenshuis en op vakantie in het buitenland veilig verbinding met wifi maakt? Of hoe u foto's verstuurt via WhatsApp? De deskundige vrijwilligers die het Digitaal Spreekuur begeleiden, hebben antwoord op deze en nog veel meer vragen.

Het spreekuur heeft een open inloop, er wordt op volgorde van binnenkomst geholpen, maar er zijn geen lange wachttijden. Bezoekers van het spreekuur nemen hun eigen apparaat en eventueel wachtwoorden mee. Het advies is gratis.

Het Digitaal Spreekuur wordt elke maand drie keer gehouden; elke tweede dinsdag van de maand in de Bibliotheek in de Brug aan het Heijermansplein 35, elke derde maandag van de maand (met uitzondering van augustus) in Ontmoetingscentrum De 5 Molens aan de Nieuwe Damlaan 818, en elke vierde donderdag van de maand in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145.

Meer berichten